EETCAFE EXPRESS HUIZEN

EETCAFE EXPRESS HUIZEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 140 beoordelingen
23 sep 2020 om 8:03 Eten is goed, saus en salade niet bezorgd
22 sep 2020 om 0:08 In tijden nog nooit zou lekker gegeten! Voor de herhaling vatbaar! Pluspunten. Goed vlees, lekker warm, lekker snel, lekker koude redbull die door me keel heen glijden, goed onderscheden tussen koud en warm!top dit geen enkele minpunt! Ik zeg tot morgenn
1 sep 2020 om 23:25 Zo slecht dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Na anderhalf uur wachten krijgen we een papieren zak die naar sigarettenrook stinkt met daarin twee lauwe, natte, slappe Turkse pizza, een taai broodje kip döner en een ok durum doner. Serieus, kan niet di
27 aug 2020 om 12:29 Niet te eten
25 aug 2020 om 19:42 Tot mijn spijt, kan ik Eetcafe geen "6" sterren geven! Ik heb een paar keer van hen besteld en elke keer was het eten heerlijk. Altijd vriendelijk en attent geleverd. Zelfs werd ik van de chef bedankt! Klasse! Top!
18 aug 2020 om 22:31 Heerlijk gegeten Goed warm en op tijd bezorgd Een aanrader !!! Zeker voor herhaling vatbaar vriendelijke bezorger.
7 aug 2020 om 20:37 Shoarma speciaal schotel. Goed van smaak, maar vlees en uien/ paprika worden in dezelfde pan gebakken, dus vlees niet krokant door het vocht van de groenten. Bestelling niet kompleet, de bestelde satésaus ontbrak. Verder prima verzorgd en bezorgd.
28 jul 2020 om 22:35 Tweede *full score* achter elkaar. Als ik de oude reviews zie hebben ze in het verleden wel steken laten vallen, maar dit is echt goed, blij dat ik jullie heb gevonden. Echt top, alles!
23 jul 2020 om 20:59 Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding,erg lekker! Bezorging ook top. Werkelijk niets te klagen.
17 jul 2020 om 19:33 mooi optijd, goed warm en lekker
14 jul 2020 om 6:39 was goed eten erg lekker
13 jul 2020 om 8:23 Pizza was half aangebrand, broodje kip was nat! En de spicy kip bites waren niet spicy